fbpx
[prejeli smo] Vabilo na delavnico "Kaj ja in kaj ne na razgovoru?"

| Prejeli smo

Ko vas delodajalec povabi na razgovor, ste na polovici poti do svoje top službe. Papir namreč prenese marsikaj, na osebnem razgovoru pa delodajalec želi preveriti ali to, kar ste napisali v življenjepisu, drži ter pridobiti še več informacij o vas. Zanima ga, kaj znate, kako razmišljate, kako se odzivate na različne situacije, kakšni so vaši interesi in pričakovanja ter kako se boste ujeli v obstoječi tim sodelavcev.

 

E-Študentski Servis organizira brezplačno delavnico "Kaj ja in kaj ne na razgovoru?", ki jo vodi Maruša Goršak, univ.dipl.ped./andr., svetovalka za karierno orientacijo.

 regijski center za dostojno delo lj logo 

Na delavnici boste spoznali razgovor iz druge strani - strani delodajalca. Tako boste lažje razumeli, zakaj vam bodoči delodajalec postavlja določena vprašanja, kako najbolje predstaviti svoje ključne kompetence, kako ravnati ob neprimernih vprašanjih ter mnogo več.

KDAJ: 14. marec 2019, od 13:00 do 16:00
KJE: Regijski center za dostojno delo, Združenje delodajalcev Slovenije, Dimičeva 9, Ljubljana

Več informacij o delavnici najdete tukaj.
Delavnica je brezplačna, obvezne prijave sprejemajo tukaj.

Delavnica bo organizirana v Ljubljani v sklopu projekta RCDDL.

Vir: Regijski center za dostojno delo Ljubljana; e-Študentski servis


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00