fbpx
Priprave na maturo iz matematike

| Aktualno

Ja, vsi vemo, matura bo vsak čas tu. V šoli se intenzivno pripravljate pri vseh predmetih, starši ti težijo, večina prijateljev je v enakem položaju, kot si sam..

math notes pixabay

Če želiš dodatno utrditi znanje matematike, se nam pridruži na pripravah. V MC Vič bomo vsak torek obravnavali enega izmed sklopov srednješolske matematike, pri čemer bomo na primeru maturitetnih nalog utrjevali pravila in izreke, ki jih moraš poznati. Če te kakšna naloga iz šole res “žuli”, pa kar na plan z njo!

Prvič se dobimo v torek, 16. aprila, ob 19. uri.
S sabo prinesi papir, svinčnik, kuli in geotrikotnik, dobrodošle pa so tudi barvice ter zvezek iz matematike.

Kdaj: vsak torek ob 19:00
Kje: MC Vič, Tržaška 85 - kletna učilnica

Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 040 698 915 (Zavod Nefiks) ali na mailu urska.marzidovsek@nefiks.si.

Vabljeni!

Foto: Pixabay


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00