fbpx
[prejeli smo] Dajmo solidarnosti zagon!

| Prejeli smo

Društvo ŠKUC in Center za mlade Domžale v sodelovanju z Zavodom Movit organizirata regionalni dogodek Dajmo solidarnosti zagon. Dogodek bo potekal v M hotelu v Ljubljani, 25. 4. 2019, od 10.00 do 14.00.

Lmit dajmo solidarnosti zagon
Na dogodku želijo skupaj z mladimi in organizacijami raziskati, kateri so koraki do bolj solidarne družbe, promovirati možnosti v okviru Evropske solidarnostne enote ter odpreti prostor, ki bo namenjen temu, da o solidarnosti spregovorimo.

Na dogodke ste vabljeni tako mladi kot predstavniki organizacij, s čimer spodbujajo dialog in iskanje skupnih idej ter odgovorov.

Srečanje bo interaktivno, sestavljeno iz izkustvenih aktivnosti ter razprave o solidarnosti.

Potrebne so prijave. Prijavite se lahko do 22. 4. 2019. Prijave zbirajo tukaj.

Več informacij o dogodku ter program najdete tukaj.

Vir: www.lmit.org


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00