fbpx
Dogodek v Kranju - S kolegicami po mednarodne izkušnje

| Kolegice

Ko te zamika, da bi izkušnje pridobivala v tujini, je dobro, da veš, kam se lahko obrneš, da se tvoja ideja čim prej realizira. Morda te nova spoznanja čakajo že to poletje. Kako do njih, izveš ob druženju s Kolegicami ta petek, 31. 5., ob 18.00 v Mestni knjižnici Kranj.

Prijave zbiramo TUKAJ.

kolegice KRANJ MJU

Pobližje boš spoznala z mednarodne priložnosti, nekatere bodo aktualne že za to poletje.

Z nami bodo:
- Anica Vodnik, koordinatorka za mlade pri podjetju Nomago Travel (nekdanji STA potovanja), ki nam bo predstavila priložnosti dela v tujini.
Špela Jurak, EURES svetovalka, ki nam bo predstavila njihove zaposlitvene programe.
- Alenka Blazinšek Domenis iz Zavoda Nefiks, ki bo predstavila Erasmus+, mednarodne mobilnosti v mladinskem delu, pa tudi izkušnjo dveh mednarodih ESE prostovoljcev in vam predstavila, kako lahko že to poletje skoraj brezplačno za kak teden nekje v EU pridobivate mehke veščine.

Dogodek smo namenile študentkam, iskalkam prve zaposlitve in vsem mladim posameznicam, mlajšim od 29 let.

Domov boš odšla s konkretnimi informacijami, morda pa tudi s kontaktom kakšne Kolegice, s katero se bosta lahko skupaj podali na mednarodno prizorišče. 

Dogodek se bo pričel ob 18. uri, zaključil pa do 19.30 v dvorani Mestne knjižnice Kranj.
Prijave zbiramo do četrtka 30. 5., do 12. ure.

Če se ne moreš prijaviti preko TEGA OBRAZCA, pošlji mail s prijavo na nefiks@nefiks.si.


Kolegice so projekt Zavoda Nefiks, ki deluje po vsej Sloveniji. Mlade ženske in njihove nekoliko starejše, uspešne kolegice združuje v mentorske pare, ki delujejo na samostojnih projektih. Kolegici si pomagata pri snovanju in vodenju kariere, skupaj pridobivata novo znanje in sodelujeta skozi daljše časovno obdobje.
Več o projektu.

***

Projekt financira URSM, Urad za mladino MOL in MJU.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00