fbpx Nefiks
Sreda, 21 Oktober 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Izkušnja, kjer ni omejitev pri ustvarjanju

Nefiksu sem se pridružila slučajno, ker sem od takratne cimre slišala za odličen projekt Kolegice. Ideja, da mi s pomočjo Kolegic uspe priti do moje mentorice, uspešne poslovne ženske, ki mi je bila in še zmeraj ostaja navdih, od katere sem se želela učiti na vseh sferah, se mi je zdela izjemna. In prav omenjeni projekt mi je omogočil, da sem stopila v stik z njo, sodelovala in delala z njo. Hvala Kolegice in hvala Nefiks.

Taja Kaker

Idejna zasnova projketa mi je bila že takoj všeč, ko pa sem jo sama preizkusila v praksi, sem vedela, da je to tisto, kar povezuje mlado energijo na eni strani z izkušnjami na drugi in omogoča mladim puncam začetek gradnje karierne poti. Tisto, česar v Sloveniji manjka, tisto, kar družbi daje oziroma vrača. Tako sem postala sama vodja projekta in s svojo izkušnjo poskušala pomagati ostalim “kolegicam”, puncam, ki so se v naslednjem letu pridružile projektu. Na ta način sem spoznala Majo, mojo drago prijateljico, ki se je pridružila Kolegicam kot študentka, danes pa je izjemna samostojna podjetnica.

Sodelovanje z Nefiksom bi priporočila vsem mladim, ki želijo pridobiti bogato izkušnjo, kjer ni omejitev pri ustvarjanju, kjer se lahko realizirajo projekti, ki koristijo zaposlovanju mladih in ga tudi spodbujajo. Tistim, ki želijo razširiti svojo socialno mrežo in si tako povečati krog potencialnih delodajalcev. Še več, tam lahko spoznaš zanimive ljudi, nekateri so enako misleči in kar kmalu se stke tudi, kot že omenjeno, kakšno prijateljstvo, tisto pravo. Za vedno mi bo ostal v spominu dan, ko sem  spoznala še eno dobrosrčno, iskreno osebo in hvaležna sem za priložnost, da sem se resnično “zaštekala” z Anjo, s katero še vedno radi poklepetava. Pravi prijatelji ti obogatijo življenje in nikoli ne veš, kje jih srečah, mogoče ravno na Nefiksu - jaz sem kar dve.

Ko se spomnim na Nefiks, se mi v misli takoj prikradeta dva izjemna, srčna človeka, vedno polna idej in pripravljena pomagati. Alenka in Jože, ki Nefiks kot jadrnico obračata, da pluje v pravo smer, smer pridobivanja izkušenj in povezovanja. Draga Alenka, hvala za tvoje dragocene usmeritve, priporočila in prijazne pogovore. Jože, tebi pa hvala za toliko nasmejanih trenutkov, prežetih s kreativnimi idejami, ki so pod tvojo taktirko neverjetno hitro uresničljive.

Nefiks je poln priložnosti, le prepoznati jih moraš in nato zavihati rokave.

Taja Kaker

mladiinkompetentni