fbpx
"V 2 minutah sem stranki prodala izdelek, vreden 3000€."

| Zaposlitvena pismenost

Tudi takole lahko predstaviš kompetenco trženja in prodaje ?.
Z mladimi iskalci zaposlitve smo v Tednu vseživljenjskega učenja na Kariernem centru v Ljubljani izvedli zanimivo delavnico prepoznavanja kompetenc.

Skozi samo delavnico smo se naučili:

-    Da lahko kompetence, ključne pri iskanju zaposlitve, zabeležimo v e-Nefiksu.
-    Da se lahko ogromno stvari naučimo s študentskim in prostovoljnim delom, različnimi tečaji in v drugih neformalnih okoljih.
-    Da je zelo pomembno, kako določeno kompetenco predstavimo in da ni isto, če rečemo, da igramo kitaro ali če povemo, da dve uri na teden otroke prostovoljno učimo igranja na kitaro.
-    Da kompetence zvenijo bolj prepričljivo, če jih poveš s podatki in številkami.

Udeležencem delavnice želimo, da bodo svoje kompetence znali predstaviti tako, da jih bo njihovo neformalno znanje pripeljalo do dobre in uspešne zaposlitve.

Delavnica kompetenc


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00