fbpx
Poletni jezikovni tabori

| Jezikovni klubi

Na Zavodu Nefiks bomo tudi to poletje organizirali poletne jezikovne tabore, katerih namen je krepitev znanja tujega jezika na neformalen način.

 

Tabori so namenjeni mladim med 15. in 29. letom starosti, ki želijo izboljšati znanje tujega jezika skozi pogovor na neformalen način. Jezik bomo spoznavali skozi snemanje telenovel in komisarja Rudija (Rex je že v pokoju) in razpravljali o najljubših filmskih igralcih, režiserjih in žanrih. Odpravili se bomo tudi na lov za zakladom, vmes pa našli čas za druženje v senci borovcev in brez. Seveda vse s komuniciranjem v španščini oziroma nemščini.

Na španskem taboru nam bosta delala družbo Javi in David, rojena govorca iz Španije, ter Zala, izkušena vodja španskega jezikovnega kluba, nemški jezikovni tabor pa bo vodila koordinatorka jezikovnih klubov Sangara ter ostali.

Jezikovni tabori

Prijave sprejemamo do zapolnitve 15 mest za posamezen tabor na spodnjih povezavah.

Španski jezikovni tabor - prijava
Lucija, 15. – 19. julij

Španski jezikovni tabor - prijava
Gorenjska, 23. – 25. avgust

Nemški jezikovni tabor - prijava
Bela Krajina, 26. – 28. avgust

Cena tabora: 20 €/dan
Udeležba na taborih je za mlade do 30. leta povsem brezplačna; udeleženci krijejo le stroške bivanja, ki znašajo 20€/dan.V primeru da imate lastno nastanitev, je za vas udeležba v celoti brezplačna.

Vabljeni, da se nam pridružite ter ob tem spoznate nove obraze iz vse Slovenije.

Preden pa se vidimo v živo, si spodaj poglejte, kaj sta Javi in David pripravila za vas :-)

 

***

Projekt sofinancira:
URSM logo 300px SL european solidarity corps LOGO CMYK

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00