fbpx
Karierni heroji potovali v Gardaland

| Karierni klubi

V sklopu nagradnega natečaja »Karierni heroji«, se je skupina dijakinj s srednje šole SGLŠ Postojna – Zdravstveni tehnik, na praznični dan odpravila v Gardaland.

Nutrix kanal
Dijakinje so na natečaju sodelovale z YouTube kanalom NUTRIX. Skupina je v sklopu projekta posnela nekaj intervjujev, pripravila predstavitveni video svoje šole ter Centra za krepitev zdravja Postojna.

S sodelovanjem v projektu dekleta niso pridobile le tehničnih in digitalnih kompetenc (snemanje, montaža in obdelava posnetkov, objava na družbenih omrežjih, …), ampak osvojila tudi številna druga znanja, predvsem pa od bližje spoznala potencialne poklice, ki jih lahko opravljajo s svojo izobrazbo.

Ker so se punce pri svojem delu potrudile in pokazale veliko mero motiviranosti, predvsem pa naredile velik korak iz cone udobja, se je komisija odločila, da jih nagradi z izletom v Gardaland.

Po odhodu iz Gardalanda, jih je spremljevalka iz Zavoda Nefiks vprašala, kako jim je bilo in soglasen odgovor se je glasil »SUUUUUPER!«.

In bilo je res SUPER! Dnevno-nočni izlet v Garadaland je tako poplačal njihov trud in vložene ure v projekt. Ne dvomimo pa, da jim bo vso znanje koristilo tudi na njihovi nadaljnji poklicni poti.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00