fbpx Nefiks
Sobota, 27 Februar 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Karierni heroji potovali v Gardaland

V sklopu nagradnega natečaja »Karierni heroji«, se je skupina dijakinj s srednje šole SGLŠ Postojna – Zdravstveni tehnik, na praznični dan odpravila v Gardaland.

Nutrix kanal
Dijakinje so na natečaju sodelovale z YouTube kanalom NUTRIX. Skupina je v sklopu projekta posnela nekaj intervjujev, pripravila predstavitveni video svoje šole ter Centra za krepitev zdravja Postojna.

S sodelovanjem v projektu dekleta niso pridobile le tehničnih in digitalnih kompetenc (snemanje, montaža in obdelava posnetkov, objava na družbenih omrežjih, …), ampak osvojila tudi številna druga znanja, predvsem pa od bližje spoznala potencialne poklice, ki jih lahko opravljajo s svojo izobrazbo.

Ker so se punce pri svojem delu potrudile in pokazale veliko mero motiviranosti, predvsem pa naredile velik korak iz cone udobja, se je komisija odločila, da jih nagradi z izletom v Gardaland.

Po odhodu iz Gardalanda, jih je spremljevalka iz Zavoda Nefiks vprašala, kako jim je bilo in soglasen odgovor se je glasil »SUUUUUPER!«.

In bilo je res SUPER! Dnevno-nočni izlet v Garadaland je tako poplačal njihov trud in vložene ure v projekt. Ne dvomimo pa, da jim bo vso znanje koristilo tudi na njihovi nadaljnji poklicni poti.