fbpx
[prejeli smo] Mladi v zeleni Ljubljani - vabilo na posvet ob sladoledu

| Prejeli smo

Kakšno naj bo mesto, v katerem si želite živeti, delati, ustvarjati in se zabavati? Urad za mladino MOL vas vabi na posvet  Mladi v zeleni Ljubljani v sredo, 10. julija 2019, od 16. do 18. ure.

 

lmit kartice

Ljubljana se uvršča med najbolj zelene evropske prestolnice. Z različnimi ukrepi omogočamo, da meščani živimo v čistejšem okolju, dihamo boljši zrak, se družimo v urejenih javnih prostorih, rekreiramo na zelenih površinah, ločujemo odpadke, manjšamo porabo plastike, imamo dostop do alternativnih prevoznih sredstev, se varno vozimo s kolesom po kolesarskih stezah, nakupujemo v centrih ponovne uporabe in še marsikaj. Ljubljana želi biti tudi krožno mesto, h čemur lahko največ pripomorete mladi.

Če si torej star med 12 in 27 let, se pridruži posvetu, ki bo potekal v sredo, 10. julija 2019, od 16. do 18. ure v dvorani v pritličju stavbe na Zarnikovi 3 in povej na glas, kaj potrebuješ za bivanje, delo, ustvarjanje in zabavo v Ljubljani. Posvet bo moderirala mag. Ladeja Godina Košir, direktorica platforme za krožno gospodarstvo Circular Change in predsedujoča Evropski platformi za krožno gospodarstvo v Bruslju.

Zaradi lažje organizacije vas prosijo, da svojo udeležbo do ponedeljka, 8. julija, prijaviš na naslov: join@circularchange.com. Za več informacij so ti na voljo tudi na telefonski številki 040 373 131.

Vir: MOL
Foto: Mladi zmaji


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00