fbpx
Kako organizirati svoj čas in prostor

| Aktualno

Si tudi ti želiš izvedeti več o tem, kako se lažje organizirati in si kakovostno razporediti čas? Se ti vedno nekam mudi oziroma loviš zadnje minute, da bi stvari pravočasno opravil? Imaš doma nered in si želiš, da bi te nekdo uvedel v to, da bi si lažje organiziral svoj dom?

nika stukejl Organizacija casa in prostora
Nika Štukelj, po izobrazbi univerzitetna diplomirana teologinja, z licencama Professional Organizer in Time Management Consultant, ki jih je pridobila na International Association Professions (IAP) Career College vabi na delavnico Organizacija časa in prostora, kjer bo predavala o tem, kako urediti svoj čas in okolico, saj je njen moto: "Urejena okolica prinese urejene in mirne misli."

Pridruži se nam na delavnici: 5.9.2019, ob 18.uri, v Nefiks prostorih - Ob dolenjski železnici 12, Ljubljana.

Ker so mesta omejena, si svoje rezerviraj na info@stukelj-pomoc.si.

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00