fbpx
Jesenski Gardaland za Karierne heroje iz Ledine

| Karierni klubi

Še preden se je novo šolsko leto zares začelo, se je druga zmagovalna ekipa natečaja Karierni heroji odpravila v Gardaland in izkoristila zasluženo nagrado. Tako so se štirje člani ekipe »Kam po končani gimnaziji?« iz gimnazije Ledina prvi vikend po začetku šolskega leta v zgodnjih jutranjih urah odpravili na adrenalina poln dan v Gardalandu.

 

gardaland ledina 2019 1

Preteklo šolsko leto so začeli s projektom »Kam po končani gimnaziji?«, ki bo gimnazijcem olajšal dostop do vseh potrebnih informacij in jih tako opremil za njihovo nadaljnjo pot.

V Gardalandu pa so med stanjem v vrstah ugotovili tudi, da se vlakcev smrti bojijo bolj kot mature, ki že trka na vrata. In s tem spoznanjem se letos bolj pripravljeni, kot so si mislili da bodo, tudi sami podajajo v 4. letnik naproti maturi in študiju. Kljub temu pa bo skupina nadaljevala svoje delo tudi v šolskem letu 2019/2020, da v prihodnje besedi, kot sta matura in vpis, ne bosta več vzbujali toliko strahu.

gardaland ledina 2019 2


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00