Nefiks
Sreda, 27 Maj 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

[prejeli smo] Brezplačni 5-tedenski program v ZDA

Vsi, ki gradite mednarodno podjetniško zgodbo in/ali želite spoznati ameriški podjetniški ekosistem, imate priložnost, da postanete eden izmed 4 izbrancev, ki bodo nadgradili svoja globalna znanja, pridobili izkušnje in razširili svojo mednarodno mrežo!

Ceed chicago

Podjetniška mreža CEED tudi letos spodbuja brezplačen 5-tedenski program, ki se bo odvijal od 23. aprila do 30. maja 2020, od tega 4 tedne v Chicagu in 1 teden v Washingtonu. Tam bodo udeleženci pridobivali globalna znanja, pridobili izkušnje in razširili svojo mednarodno mrežo. WorldChicago vsako leto izbere 4 Slovence, ki skupaj z mentorjem, izbranim glede na potrebe oz. industrijo v sklopu programa dobijo vpogled in izkušnje v gostujoči organizaciji/podjetju.

Prijavijo se lahko podjetniki, managerji iz podjetniškega podpornega okolja in univerz ter predstavniki nevladnih organizacij, stari med 25 in 40 let.

Prijavi se do 15. novembra tukaj.

S predprijavo do 1. novembra pa ti lahko svetujejo, ali ustrezaš kriterijem oziroma kako se lahko najbolje pripraviš pri pisanju prijave.

Več informacij o programu >>>

Vir in foto: Ceed Slovenia