fbpx
Politika varstva osebnih podatkov

| O nas

Politika zasebnosti in izjava o varstvu osebnih podatkov
Upravljavec osebnih podatkov, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:
Zavod Nefiks
Ob dolenjski železnici 12
1000 Ljubljana.Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Alenka Blazinšek Domenis, dosegljiva na elektronskem naslovu: nefiks@nefiks.si.

Zavod Nefiks, upravljalec spletne strani talentiran.si in talentirana.si, se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke hranil in obdeloval v skladu z GDPR in veljavno slovensko zakonodajo (Zakonom o varstvu osebnih podatkov).

Pridobivanje osebnih podatkov
Osebne podatke pridobimo na naslednje načine:
– preko spletnega obrazca;
– ob e-mail komunikaciji;
– ob osebni komunikaciji.

Namen zbiranja in obdelava osebnih podatkov
Osebne podatke (e-mail) uporabljamo izključno za pošiljanje novic o aktualnih zadevah Zavoda Nefiks (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z Zavodom Nefiks. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen, prav tako jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Prejemnik se lahko v vsakem trenutku odjavi iz seznama – s klikom na gumb na dnu našega emaila ali nam pošljete email z besedo ODJAVA na nefiks@nefiks.si.


Posredovanje osebnih podatkov
Osebne podatke razkrijemo organom pregona in drugim vladnim organom, v kolikor je to zahtevano v zakonu ali pa je potrebno za preprečitev, zaznavo ali sodni pregon kaznivih dejanj in prevar.

Zavezujemo se, da vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali nepooblaščenim osebam ali drugim osebam v namene oglaševanja.

Obdobje hrambe osebnih podatkov
Če imamo vašo izrecno privolitev za določen namen obdelave, je obdobje hrambe: do preklica.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00