fbpx Nefiks
Petek, 22 Januar 2021

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Kako do nas

Zavod Nefiks
Ob dolenjski železnici 12
1000 Ljubljana

telefon: 040 698 915

Z mestnim avtobusom

  • Iz centra mesta lahko pridete z avtobusom, izstopite pa na postaji Strelišče, kamor vozita troli 3 in 3G (5. postaja od pošte in Name) ali Orlova, če prihajate s trolo številka 27. Nato prečkate cesto in krenete desno, po Orlovi ulici. Trola 27 pa vas odloži že na tej ulici. Ko prečkate železniško progo, zavijete levo na ulico Ob dolenjski železnici. Po cca 300 metrih boste prišli do poslovnega kompleksa na desni (ravno nasproti železniške postaje).

Z avtomobilom

  • Iz smeri centra se pripeljete po Dolenjski cesti, nato pri Strelišču zavijete desno na Orlovo ulico. Po prečkanju proge zavijete levo na ulico Ob dolenjski železnici. Po 300 m prispete do poslovnega kompleksa na desni, pred katerim je parkirišče.
  • Iz avtoceste je najbolj primerno, da izberete izvoz Rudnik in nato zavijete na Dolenjsko cesto, smer center. Pri Strelišču (malo pred prvim mostom čez Ljubljanico), zavijete levo, na Orlovo ulico. Takoj, ko prečkate železniško progo, zavijete levo na ulico Ob dolenjski železnici. Po cca 300 metrih boste prišli do poslovnega kompleksa na desni (ravno nasproti železniške postaje).

Naša pisarna se nahaja v prvem nadstropju tega kompleksa, nad barom in mesnico.
Vstopite in pridite v prvo nadstropje. Potem greste do konca levo in za zadnjimi vrati na levo najdete našo pisarno.

Delavnice, usposabljanja, sestanki, srečanja klubov se ponavadi odvijajo v sobi "B room", ki se nahaja ena vrata pred pisarno ter je označen z "B room".

kjeSmo stavba map

Video sprehod do nas