fbpx
Finishing step by step spanish sLOVEnia

| Spanish sLOVEnia

David, before he become our ESE volounteer, he made a short introductory video while singing. To end his journey as it began, he made another song about his experiences in Slovenia.

David je, preden je postal naš ESE prostovoljec znotraj projekta Spanish sLOVEnia, moral opraviti prav posebno nalogo. Ta je bila: posneti kratek video z lastno predstavitvijo, ki pa ga je popestril s petjem.

Od tega pa je minilo že precej časa, pravzaprav je preteklo že skoraj eno leto, odkar je v Sloveniji. V tem času je deloval v Mladinskem centru Vič, mladim predstavljal evropske prostovoljske priložnosti, deloval v španskih jezikovnih klubih tako za mlade kot tudi za otroke, v prostem času potoval po Sloveniji in Evropi in zagotovo se še najde kaj.

Da zaključi svoje prostovoljsko popotovanje v stilu, je pripravil še eno pesem, tokrat o svojih izkušnjah v Sloveniji.

Projekt Spanish sLOVEnia je financiran iz programa Evropska solidarnostna enota, ki ga financira Evropska unija.

SL european solidarity corps LOGO CMYK


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00