fbpx
[prejeli smo] Postani prostovoljec na Slovaškem

| Prejeli smo

V.I.A.C. - Institute for youth support and development iz mesta Tristena na Slovaškem išče dve mladi osebi (15 do 30 let), ki želita delovati kot prostovoljca v njihovi organizaciji od pomladi do konca leta 2020.

viac prostovoljstvo slovaska

Organizacija deluje na področju mladinskega dela ter temelji na krščanskih vrednotah, tako želijo prostovoljca, ki to spoštuje in si z njimi tudi deli te vrednote. Od prostovoljca ne pričakujejo nobenih posebnih znanj, le motivacijo po učenju, novih izkušnjah, delom z mladimi in osebami iz lokalnega okolja. Prostovoljstvo se bo opravljalo predvsem v mladinskem centru, prav tako pa se bo promoviralo prostovostvo na lokalnih šolah in lokalnem okolju.

Več o projektu najdeš tukaj.
KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00