fbpx
[Prejeli smo] Kaj potrebuje mlad podjetnik za uspeh na trgu?

| Prejeli smo

Zato vedoželjne in podjetne ljudi, ki želijo preveriti, ali so na pravi podjetniški poti, vas ta četrtek, 27. februarja, ob 10. uri vabijo v Katapult (Gabrsko 12, Trbovlje) na BREZPLAČNI štiriurni tematski dogodek: PODJETNIK V HITRO SPREMINJAJOČEM SE OKOLJU, kjer boste svoje znanje preverjali in ostrili na INTERAKTIVEN način.

2020 prejelismo podjetnik katapult

Jana Petkovšek Štakul iz Katapulta bo najprej na kratko predstavila zanimive podjetniške zgodbe in izzive Katapultovih inkubirancev, pa tudi aktualne razpoložljive finančne spodbude na področju podjetništva, ki jih zagotavljata agencija SPIRIT Slovenija in Slovenski podjetniški sklad (SPS).

Nato boste skupaj z dr. Markom Peršičem pogledali:
  * osnovne naloge mladega podjetnika
  * podjetniški proces
  * najpogostejše pasti na poti razvoja
  * ključne sestavine uspešnega menedžmenta
  * spreminjanje organizacije in uspešnost
  * konkretne primere s poudarkom na organizacijski kulturi
  * in še marsikaj zanimivega o začetku poti mladega podjetnika.

Dr. Marko Peršič je soustanovitelj in direktor podjetja Kocka Prima, ki ima dolgoletne podjetniške izkušnje. Med drugim je deloval v Zavarovalnici Triglav, podjetju Wrigley in Pivovarni Laško, svoje bogato podjetniško znanje pa je med drugim delil tudi na Gea College in Mednarodni fakulteti za poslovne in družbene vede Celje.

Zainteresirani udeleženci bodo imeli po zaključenem dogodku možnost preizkusiti BCI – Brain Computer Interface tehnologijo z dr. Mašo Jazbec in se tako prepričali, da je pravzaprav vse mogoče.

Štiriurni dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim start-up podjetjem ter scale-up podjetjem.

Program:
Od 10.00 do 10.30: Predstavitev Katapulta in aktualnih razpoložljivih finančnih spodbud na področju podjetništva, ki jih zagotavljata agencija SPIRIT Slovenija in Slovenski podjetniški sklad (Jana Petkovšek Štakul, PR Katapult)
Od 10.30 do 14.00: interaktivna delavnica: Podjetnik v hitro spreminjajočem se okolju (dr. Marko Peršič, Kocka Prima, CEO)

Prijave na dogodek in vprašanja za predavatelja sprejemamo na PR@katapult.si ter na 041 384 894. Če potrebujete dodatne informacije o dogodku, jih lahko kontaktirate na: info@katapult.si ali po telefonu +386 (0)3 56 12 420.

Vir: Katapult
Foto: Pixabay


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00