fbpx
One year later ali kako se je Spanish sLOVEnia zaključil za Javija

| Spanish sLOVEnia

Pred dobrim letom dni se je Nefiks tim razširil za dva španska prostovoljca in danes vam predstavljamo Javijevo (J se izgovori kot H) zgodbo in kako je kot prostovoljec Evropske solidarnostne enote v Sloveniji preživel 365 dni.

Polovico svojih dni je preživel na Zavodu Nefiks in v Mladinskem centru Vič, kjer je mladim predstavljal različne evropske priložnosti ter programe ESE, deloval v španskih jezikovnih klubih, z Davidom izpeljal Španski jezikovni tabor ,..., drugo polovico leta pa je preživel na Zavodu Bob in v MC Ulca, kjer je bil aktiven v gledališču zatiranih, v različnih delavnicah ter v soldelovanju s Socialno akademijo pripravil Escape room.
Več pa v posnetku, katerega je pripravil posebej za vas ?.

 

 

Program Evropska solidarnostna enota je financiran iz Evropske unije.

SL european solidarity corps LOGO CMYK


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00