fbpx
S kom pa ti piješ jutranjo kavo?

| Nefiks karierne rešitve

Zaradi preprečevanja širjenja virusa smo morali usposabljanje v okviru Nefiks kariernih rešitev, Manager družbenih omrežij žal prestaviti. Ampak, nič skrbet!

Za vas bomo v tem času pripravili več različnih on-line spodbud, delavnic in usposabljanj pod imenom "Jutranja kava".

NKR jutranja kava 1 720x180

Prvo takšno kavo bomo spili že v torek, 31. marca ob 8.30 uri. Kavo bomo preko aplikacije ZOOM tokrat pili na temo vrednot. Za mladega iskalca zaposlitve je namreč izredno pomembno, da pozna svoje vrednote in da so te vrednote skladne z vrednotami podjetja v katerem se želimo zaposliti.

Na prvi spletni delavnici se bomo posvetili odkrivanju osebnih vrednot, prav tako pa bomo raziskali vrednote različnih slovenskih podjetij.

Delavnica bo potekala preko aplikacije ZOOM. Vsem prijavljenim bomo na dan dogodka poslali link s katerim se boste lahko pridružili v spletno sobo.

Več informacij in link do prijave najdete TUKAJ.

Za kvalitetno vsebino poskrbimo mi, za kavo pa vi ;).

2020 NKR logo all5 nalozbo rgb


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00