fbpx
[prejeli smo] Umetniški natečaj na temo karantene

| Prejeli smo

Ti je dolgčas?

Verjamemo, da te že boli hrbet od neštetih ur sedenja za računalnikom in TV-jem ter ti je dovolj hashtagov #ostanidoma na Instagramu in Facebooku.

prejeliSmo 100toes natecajZato ekipa 100toes pripravlja za vas, kreativne, natečaj na temo korone, samoizolacije, karantene. Do 10. aprila oddajte svoje delo, v poštev pridejo fotografije, grafike, videoposnetki in ostali kreativni izdelki na temo avtoportreta. Natečaja se lahko udeležijo vsi, ki se bodisi poklicno, bodisi ljubiteljsko, kreativno izražajo preko zgoraj omenjenih medijev.

15 najboljših delo bo tudi nagrajenih s praktičnimi nagradami, objavljena pa bodo tudi na spletni strani organizatorja natečaja, soorganizatorjev in sponzorjev.

Če te zanima več, prečekiraj njihovo spletno stran 100toes.si, FB @hundredtoes ter Pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Vir: 100toes.si

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00