fbpx
[prejeli smo] Si iz občine Horjul in bi želel pomagati?

| Prejeli smo

V občini Horjul iščejo zdrave prostovoljce za pomoč pri organizaciji varstva otrok, prav tako pa bi potrebovali pomoč pri zlaganju zaščitnih mask.

obvestilo megafon 250px

Si pripravljen pomagati in priskočiti na pomoč sokrajanom? V kolikor si iz občine Horjul, lahko svojo pripravljenost za pomoč sporočiš na telefonsko številko 040 350 273 ali na 01 7591 120 (Občina Horjul).

Za vse ostale, ki želite pripomoči k trenutni situaciji, vas vabimo, da si ogledate seznam, ki ga je pripravila Slovenska Filantropija, kjer so navedene potrebe po prostovoljcih v posameznih občinah. Seznam najdete tukaj.

Vir: Občina Horjul in Slovenska filantropija


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00