fbpx Nefiks
Sobota, 26 September 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

[prejeli smo] Meet and Code je nazaj in preklaplja na virtualno! Prijavite se zdaj!

Za vas imamo nekaj zanimivih novic! Pobuda Meet and Code je še večja in boljša. Letos bo vključevala nekaj vznemirljivih novosti, predvsem bo potekala na drugače način – virtualno.  Prijavite svojo idejo za spletni dogodek kodiranja med 1. junijem in 10. septembrom in opolnomočite generacijo s pomočjo pobude Meet and Code  in zahvaljujoč SAP!

meet and code opt image005

Tudi če se vaša neprofitna organizacija ne osredotoča na učenje kodiranja in programiranja, temveč na splošno podpira mlade, poiščite IT mojstra, ki bo vodil spletno delavnico kodiranja, ali strokovnjaka, ki bo otrokom predstavil AI. Sodelujte s študenti, starši, učitelji, knjižnicami ali drugimi nevladnimi in neprofitnimi organizacijami (morda transnacionalno sodelovanje?!). Organizirajte svoj dogodek med septembrom in oktobrom 2020 - ja, tako je, letos bodo dogodki kodiranja potekali kar dva meseca! 

PRIJAVITE SE TUKAJ

Kdo se lahko prijavi?

Nevladne in neprofitne organizacije in knjižnice registrirane na www.meet-and-code.org, ki si želijo organizirati spletni dogodek kodiranja za otroke in mlade med 8 in 24 letom in bo ki bo potekal v času od začetka septembra do konca oktobra 2020.

Kodirajte z namenom. Osvojite 2000 eurov nagrade.

meet and code opt image003

Nagradni natečaj Meet and Code nagrajuje najbolj kreativne ideje dogodkov. Cilj je nagraditii najbolj kreativne in inovativne ideje o dogodkih, ki jih nevladne in neprofitne organizacije prijavijo, da bi mlade navdušili za kodiranje. Zmagovalci bodo prejeli 2000 evrov nagrade.

Sodelujete lahko  v naslednjih petih kategorijah: Dekleta in  IT!, Skupnost, Raznolikost in Kodiraj za planet  ter novost v letu 2020 – Kodiraj za Evropo.

Več informacij:Meet and Code
Sledite nam: 
Facebook  |  Twitter  |  Instagram  | #meetandcode | #SAP4Good

Vabljeni k sodelovanju!