fbpx Nefiks
Petek, 30 Oktober 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Karierni pobeg

V juliju smo mladinski karierni voditelji za dva dni pobegnili ob (in delno tudi v) Sočo ter izvedli tabor za mladinske karierne voditelje. Tabora se je udeležilo za dva avta in nekaj ZOOM udeležencev, ki želijo pomagati vrstnikom pri kariernem razvoju in usmeritvi.

 »Na tabor se prijavil zaradi novih izkušenj in poznanstev. Imel sem se fenomenalno. Domov sem tako prišel z novimi izkušnjami in projekti.«

Tim

Prvi dan smo s pomočjo trenerjev Zavoda Nefiks pridobivali znanje s področja vodenja skupine, priprave in vodenja kariernih delavnic, timskega dela in spoznavanju Zavoda Nefiks. Pobliže pa smo si ogledali tudi Karierni labirint, kjer mladi na zabaven način odkrijejo svoje veščine, se bolje spoznajo in tako lažje oblikujejo svojo karierno pot.

karierni pobeg

Drugi dan je potekal v znamenju snovanja, nabiranja idej ter priprave dveh kariernih aktivnosti: Online kariernega labirinta in Escape ZOOMa. Podrobnejših skrivnosti ne bomo izdajali, lahko vam pa zaenkrat rečemo le, da bosta obe aktivnosti »ful dobri«. :)

MOL logo 250pxlogo ursm