fbpx
Karierni koktajl: Kaj obleči (na razgovor za službo)

| Nefiks karierne rešitve

Se tudi vi ubadate s tem, kaj obleči na zaposlitven razgovor? Kdaj je preveč - preveč in premalo - premalo?Na kariernem koktajlu, ki ga bomo preko ZOOM-a srkali v torek, 18. avgusta ob 19.30 bomo gostili osebno stilistko, certificirano Colour Me Beautiful barvno svetovalko ter kreatorko bloga in blagovne znamke Odglavedopet, Tino Martinec Selan, ki bo predstavila nekaj nasvetov, ki vam lahko pomagajo pri naslednjem izboru oblačil za zaposlitven razgovor.
Njeni nasveti vam bodo zagotovo pomagali pri izbiri oblačil, tako da bodo oblačila ustrezala vam, vaši postavi, hkrati pa navzven izražala tisto samozavest, s katero boste prepričali bodočega delodajalca, da ste ravno vi pravšnji za to delovno mesto!

Zagotovite si svoje mesto na dogodku že danes s klikom na to povezavo:

2020 NKR logo all5 nalozbo rgb


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00