fbpx
[prejeli smo] Spletna platforma Cirkus v dlani

| Prejeli smo

Cirkus Fuskabo temelji na mladinskem in socialnem cirkusu, kjer preko cirkuških veščin vzgajajo otroke in mlade ter spodbujamo njihov osebni in socialni razvoj.

 

cirkus v dlani

V korona obdobju pa so svoje cirkuške aktivnosti prestavili na splet, na spletno platformo Cirkus v dlani. Platforma je nastala z željo nadaljevati z delom z mladimi, predvsem v teh časih, ko imajo mladi malo priložnosti za aktivacijo, predvsem tisto fizično.

Namen platforme je ponujanje brezplačne spletne cirkuške vsebine v času epidemije Covid-19. Vsak teden vabi mlade k cirkusu preko zooma, pripravljene imajo vadbene in izobraževalne vodiče, tedenske izzive, nastope iz arhiva oz. kino cirkus in še kaj. Eden od ciljev platforme je dvig prepoznavnosti Cirkusa Fuskabo.

2020 fuskabo cirkus v dlani 800

Je del programa nevladne organizacije Skala (Zavod Salesianum), ki deluje že več kot 25 let pod sloganom center priložnosti za otroke in mlade.

CIRKUS na ZOOM-u

Ponedeljek* od 14.00 – 15.00

IGRE, ŽONGLIRANJE, DIABOLO, HULA – HOOP

Torek od 19.00 – 20.00

RAZGIBAVANJE TELESA

Sreda* od 14.00 – 15.00

IGRE, ŽONGLIRANJE, DIABOLO, HULA – HOOP

*V primeru, da omenjenih rekvizitov nimate, prosimo, kontaktirajte Cirkus Fuskabo.

Prijave sprejemajo na fuskabo.skala@gmail.com

Poglejte si tudi program delavnic v MC Vič, kjer pripravljamo delavnice za razvijanje kariere, digitalnih kompetenc in še marsikaj.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00