fbpx
Midterm in tek na smučeh

| Sangarin blog

Za mano je polovica projekta, katero spremlja midterm trening. Ker se tudi tukaj počasi povečuje število korona okužb, je bil le-ta tokrat preko Zoom-a.

Kljub vsemu je bilo bilo lepo videti ostale prostovoljce in spoznati nekaj novih ter si izmenjati izkušnje in pričakovanje. Ker pa zna biti sedenje pred računalnikom naporno, smo se po koncu treninga odpravile na tek na smučeh. Odkar je zapadel prvi sneg je okolica prepletena s programi za tek na smučeh. Ker je bila to naša prva izkušnja na smučeh, je bila z nami moja mentorica iz Anjale, ki se je včasih profesionalno ukvarjala s tem športom. Ob odlični strokovni podpori in prijetni progi z manjšimi vzponi, smo imele prečudovit zaključek tedna, sama pa že raziskujem možnosti izposoje smuči v Sloveniji.

sangaramidtermt

esc logo sl


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00