fbpx
Spletna orodja za delo s skupinami

| Akademija prostovoljstva

Po definiciji digitalno mladinsko delo pomeni proaktivna uporaba ali naslavljanje digitalnih tehnologij in medijev za uporabo v mladinskem delu.

Digitalno mladinsko delo je lahko vključeno v katerokoli okolje mladinskega dela in v zadnjem letu, kjer smo veliko časa preživeli na spletu, smo lahko veliko tehnologij, medijev in različnih orodij preizkusili tudi v praksi.

2021 spletna orodja za delo s skupinami anketa 500px tiny

V okviru projekta Akademija prostovoljstva smo se odločili, da vso naše znanje (različne platforme za skupinsko delo, dinamik do družabnih iger) zberemo na enem mestu, ki bo ob koncu dosegljivo na enem mestu.

Tu nastopiš TI in tvoja organizacija.

Prosimo te, da na tej povezavi vpišeš vsa orodja, platforme, igre, dinamike,… ki so uporabne pri delu s skupino.

 

Izpolni kratko anketo

 

V kolikor je informacij, ki jih želiš deliti z nami, več (ali imaš kakšno dodatno vprašanje), se nam lahko oglasiš preko emaila akademija.prostovoljstva@nefiks.si.

Veseli bomo tudi vsakršne delitve med tvoje prijatelje ali druge organizacije.

AP MJU navedba financerja


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00