fbpx
Delavnica stripa "S svinčnikom do besede"

| InterArts: Youth Communities for Social Inclusion

Kako se lotiti izdelave stripa in svojo zgodbo skozi strip uspešno predstaviti?

Na delavnici, ki bo potekala 21. aprila ob 17.00 preko spleta, bo z nami Jerneja, skavtinja, ki svoje življenje opisuje v zabavnih kratkih dnevnih stripih.

Na sproščen način nam bo predstavila strip skozi zgodovino ter nas s praktičnimi nasveti popeljala do našega prvega stripa.

>>> Prijavi se tukaj.

Vsebina delavnice:

  • strip skozi zgodovino,
  • grafični elementi stripa,
  • likovne tehnike,
  • iskanje idej,
  • kako povedati čim več s čim manj,
  • od prve črte do prvega stripa.

2021 event interarts strip 600px

Delavnica bo praktično naravnana - osnutek prvega stripa boste naredili že na sami delavnici, ob tem pa prejeli tudi individualne nasvete. Za udeležbo se prijavi tukaj: https://app.nefiks.si/activity/1526. Morda pa bo delavnica tudi odlična odskočna deska za udeležbo na natečaju Rišem, pišem in korono orišem - natečaj za zaključi en teden po preklicu epidemije. (https://mc-vic.si/risem-pisem-in-korono-orisem/)

Srečamo se v sredo, 21. 4. 2021 ob 17.00 na ZOOM-u. Za sodelovanje na delavnici potrebuješ papir in pisalo, saj bomo skupaj tudi ustvarjali svoje stripe.

Delavnica bo v okviru projekta Interarts potekala preko ZOOM-a. Povezavo do srečanja dobiš uro pred samim dogodkom.


Interarts logo financer


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00