fbpx
Karierni labirint - online izvedba

| Karierni labirint

Na Nefiksu smo v mesecu juniju zagnali projekt Karierni labirint, s katerim želimo mladim omogočiti, da bodo bolj kompetentni pri načrtovanju svoje karierne poti. Ob upoštevanju vseh priporočil NIJZ smo se odločili, da vam ponudbimo online izvedbo.

Kaj je karierni labirint?
To je aktivnost, na kateri mladi (med 14 in 19 letom starosti) spoznavajo sebe, svoje interese ter poklicne priložnosti. Mladi se spoznavajo z dejavniki karierne poti preko interaktivnih točk ter zabavnih skupnih dejavnosti. Pri fizični obliki skupaj ali posamezno se prebijejo skozi labirint kariernih aktivnosti, ki jim lahko pomagajo pri pomembnih odločitvah glede njihove poklicne poti. Digitalna oblika pa vsebuje igro pri kateri izbranega avatarja popeljejo skozi študentsko življenje vse do prve zaposlitve, kar je tudi naš končni cilj.

Online izvedba bo potekala v petek, 21. maja ob 17h preko spleta.

Prijaviš se lahko TUKAJ.

Pridruži se nam :)

kariernilabirint


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00