fbpx
[prejeli smo] Prijave zaPREMIŠLJENO pot V PRIHODNOST

| Prejeli smo

Razmišljaš kdaj o okoljski ali prehrambeni problematiki, pa svoje misli o tem le redko deliš s svojimi prijateljicami_ji? Imaš ideje, ki jih nisi imel_a priložnosti preizkusiti ali udejanjiti?

Si star_a med 15 in 35 let? Potem se nam pridruži in skupaj stopimo PREMIŠLJENO V PRIHODNOST!

Kako bomo to naredili? Tako, da boš s skupino svojih sovrstnic_kov na tedenskih srečanjih raziskoval_a tematiko, ki si jo boste kot skupina izbrali na podlagi svojih želja in notranjih virov. Srečanja bodo razdeljena na teoretični del ob torkih ter terensko delo ob sredah. Aktivnosti bodo potekale že v maju in juniju.

Našo skupinsko pot bomo zaključili poleti (upamo, da v živo) in sicer na FESTIVALU 4 PRIHODNOSTI, kjer bomo spoznali raziskane tematike vseh izvedb, predlagali družbene rešitve in snovali priložnosti za nadaljnjo skupno raziskovanje.

Za udeležbo na aktivnostih se je potrebno predhodno prijaviti na povezavi: https://forms.gle/297jabz8TJVNJBzv6. Število mest je omejeno!

Po potrditvi udeležbe te bo kontaktiral_a mentor_ica za individualno spremljanje, da se bosta dogovorili_a za uvodni intervju.

Več informacij o tem kontaktiraj Zavod Bob ali LivadaLAB.

Premisljeno v prihodnost OFOF


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00