fbpx
Karierni pobeg v Idrijo

| Karierni labirint

Za izvajalci kariernih aktivnosti na Zavodu Nefiks je prijetno usposabljanje za izvajanje kariernih delavnic. Tokrat smo »pobegnili« v Idrijo, kjer smo odkrivali zgodovino mesta, si ogledali muzej klekljarstva, divje jezero, okušali lokalno kulinariko, predvsem pa smo se »izgubljali« v kariernem labirintu.


Nefiks karierni labirint 2
Karierni labirint je aktivnost, na kateri dijaki spoznavajo sebe, svoje interese in poklicne priložnosti. Osnovo aktivnosti predstavlja spletna aplikacija, preko katere mladi pripeljejo izbrani lik do zaposlitve, samo aktivnost pa spremljajo delavnice z različnimi vsebinami.


Na taboru smo namenili čas pregledu delavnic in preizkusili mobilno aplikacijo. S pomočjo Društva Humanitas smo vstopili tudi v globalno učenje in se seznanili z osnovnimi pojmi globalnega učenja. Ob koncu pa smo naredili tudi nekaj pomembnih zaključkov, ki bodo prav kmalu vidni na KAM`Cu.

Nefiks karierni labirint 1

 

Aktivnost sofinancirata Urad za mladino - MOL in Urad RS za mladino.

logosapp


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00