fbpx
  • Zavod Nefiks
  • Prejeli smo
  • [prejeli smo] Last call - 2 prosti mesti za Študijski obisk Mreže mlada ulica na Češkem 30.8. - 3.9.
[prejeli smo] Last call - 2 prosti mesti za Študijski obisk Mreže mlada ulica na Češkem 30.8. - 3.9.

| Prejeli smo

Zaradi last minute odpovedi sta se sprostili dve prosti mesti za študijski obisk mladinskih uličnih delavcev na Češkem, ki bo potekal med 30.8. - 3.9. (prihod nazaj v soboto v zgodnjih jutranjih urah), tako da prosim za deljenje po vaših kanalih.

Stroški nastanitev in obrokov so kriti.

Vabljene_i mladinske_i delavke_ci oz. tisti (prostovoljke_ci, študentke_ti,..), ki jih mladinsko ulično delo zanima.

Študijski obisk je namenjen spoznavanju čeških organizacij in njihovega izvajanja mladinskega uličnega dela. Poudarek bo na vstopanju v novo okolje in delo z rizičnim skupinami mladih (uporabniki drog, brezdomci, zaposleni, brezdomni, pripadniki manjšin).

Prvi in drugi dan bomo spoznavali organizaciji in njihove prakse v Brnu, tretji in čertri dan v Pragi, zadnji dan pa v Plznu.

Več informacij dobiš TUKAJ, prijavni obrazec pa TUKAJ.

2021 mreža mladih češka 

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00