fbpx
[prejeli smo] 27. Zlati Boben odpira tekmovanje Mladih Bobnarjev

| Prejeli smo

Prijavi svoj najboljši video in osvoji nagrado v vrednosti 1.000 EUR

Zlati Boben še naprej podpira mlade talente na njihovi poti do uspešne kariere s predajanjem znanja in oblikovanjem platforme, kjer lahko Mladi Bobnarji razvijajo kritično mišljenje, pridobijo vpogled v stroko, iščejo navdih in pritegnejo pozornost izkušenih strokovnjakov. Tekmovanje se odpira 20. maja 2021 in ima poleg zanimivih izzivov tudi nekaj novosti.

Letošnja tekma, ki je odprta za mlade kreativce, mlajše od 30 let, se bo ponovno odvijala v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo na temo Slovenija, dežela aktivnih počitnic. Prvič lahko v tekmovanju sodelujejo Mladi Bobnarji z vsega sveta. Prijave v tekmovanje bodo odprte do 1. septembra 2021, kotizacija pa znaša le 25 EUR (brez DDV).

Avtorju najboljšega video posnetka ali serije video posnetkov bo podeljena nagrada v višini 1.000 EUR ter priložnost za predstavitev sebe in zmagovalnega dela na virtualnem odru med programom festivala 13. oktobra 2021. Nagrada bo podeljena na spletni podelitvi nagrad Zlatega Bobna, 15. oktobra 2021.

2021 golden drum drummers comp

Mladi Bobnarji, čas je, da se izkažete!
Namen tekmovanja je povečati zavedanje o Sloveniji kot zeleni destinaciji z naravnimi lepotami, ki ponujajo aktivna in unikatna doživetja na prostem. Tekmovalci naj imajo v mislih, da bodo kreativne rešitve uporabljene na kanalih družbenih medijev Feel Slovenia za doseganje specifičnih ciljnih skupin. Končna dela pričakujemo v obliki kratkega videoposnetka ali serije kratkih videoposnetkov, kar je letošnja novost.

Prijavljena dela bo ocenjevala petčlanska žirija, ki jo bo vodila Suvi Lähde, izvršna kreativna direktorica, SEK | Part of GREY, Finska. Pridružili se ji bodo Aleksandr Dobrokotov, kreativni direktor, DADA Agency, družbeni aktivist, Rusija, Ana Savšek, vodja sektorja za vsebinski digitalni marketing, Slovenska turistična organizacija, Slovenija, Sergio Spaccavento, glavni kreativni direktor in partner, Conversion E3, Italija in Barbara Zmrzlikar, vodja sektorja za raziskave, razvoj, inovacije in evropske projekte, Slovenska turistična organizacija, Slovenija.

VEČ INFORMACIJ NAJDEŠ TUKAJ.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00