fbpx
#mladiinkompetentni skrbijo za zdravje na delovnem mestu

| Nefiks karierne rešitve

Zavod Nefiks v okviru Evropskega tedna športa predstavlja vadbe za aktiven odmor! Gre za serijo posnetkov z nazivom #mladiinkompetentni skrbijo za zdravje na delovnem mestu.

Vaje so preproste in v večini za njihovo izvajanje ne potrebujemo pripomočkov. V kolikor pa je uporabljen rekvizit, gre običajno za nekaj, kar najdemo v vsaki pisarni (plastenka, metla, nahrbtnik itd.). Poleg tega so vaje nazorno prikazane in vodene s strani Nike Remžgar, kineziologinje.

Vabimo vas, da prekinete dnevno delovno rutino in nekaj trenutkov namenite vajam na delovnem mestu.

Povezavo do vaj najdete TUKAJ!

Posnetki so nastali v sklopu projekta Nefiks karierne rešitve, ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.

 

2021 Nefiks mladiinkompetentni

2020 NKR logo all5 nalozbo rgb

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00