fbpx
Mreža KROJ: Usposabljanje za mladinske karierne svetovalce

| Mreža KROJ

Mreža KROJ vabi mladinske delavce, študente in prostovoljce v mladinskih organizacijah na dvodnevno usposabljanje za mladinske karierne svetovalce. Usposabljanje bo potekalo v soboto, 9. 10. in nedeljo, 10. 10. v prostorih Mladinskega centra Vič (Tržaška c. 85, 1000 Ljubljana).

Usposabljanje je namenjeno vsem, ki želijo pridobiti/nadgraditi kompetence vseživljenjske karierne orientacije in spoznati uporabne metode za delo z mladimi na področju kariernega razvoja. Vodile ga bodo: Urška Česnik (Zavod Ti Povej), Neda Kajfež Ambrožič (Zavod MEPI), Nives Felič in Martina Mrakovčić (Zavod Nefiks), ki so opravile celoletno modularno usposabljanje za karierne svetovalce pri ZRSZ in imajo izkušnje s kariernim svetovanjem mladim.

Teme, ki jih bomo pokrili tekom usposabljanja:

· osnove (psihološkega) svetovanja,
· karierno svetovanje (v teoriji in praksi),
· inovativne metode za karierno svetovanje,
· pogled na trg dela (trendi na trgu dela, iskanje informacij).

Prijave sprejemamo do srede, 6. 10. na https://app.nefiks.si/activity/1572

URNIK

2021 urnik usposabljanje mreza kroj

2021 mreza kroj usposabljanje mladinski delavec

 

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00