fbpx
[prejeli smo] Koridor išče nove sodelavce

| Prejeli smo

Koridor – križišča umetnosti je spletna kulturna platforma, ki se posveča ozaveščanju in kritiki umetniškega ustvarjanja.

Iščejo nove prostovoljce, ki jih zanima pisanje o različnih umetniških delih in so radovedni ter zagnani. Poleg piscev bodo veseli tudi prijav lektorjev in ljudi, ki jih zanima delo na razpisih. Prijave zbirajo na glavnourednistvo@koridor-ku.si.

Koridor – križišča umetnosti je spletna kulturna platforma, ki se posveča ozaveščanju in kritiki umetniškega ustvarjanja. Pod svoj drobnogled vključuje tako ustaljene, množične umetniške oblike kot tudi umetniške forme sodobnosti in prihodnosti. Posebno pozornost namenja slovenskemu prostoru in njegovemu kultiviranju. Koridor je torej konsolidacija scenske razpršenosti umetnosti v Sloveniji ter analiza aktualne svetovne scene.

Več informacij najdeš TUKAJ.

Z Zavodom Nefiks sodelujejo tudi v konceptu NVO z razvojnim potencialom pod projektom Stičišče Središče. 

2021 koridor iščemo nove sodelavce


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00