fbpx
Zaključno poročilo projekta Nefiks karierne rešitve

| Nefiks karierne rešitve

Zavod Nefiks sporoča, da se je projekt Nefiks karierne rešitve uspešno zaključil! Na spodnji povezavi si lahko ogledate končno poročilo v katerem so podrobneje predstavljeni kazalniki ter finance projekta.


Še posebej smo ponosni, da nam je v projektu uspelo doseči kazalnik učinka in rezultata in da smo na trg dela uspešno pospremili kar 66 % vključenih mladih.


Na tem mestu bi se še posebej radi zahvalili:
-    Udeležencem, za vašo angažiranost, pripravljenost in vse ZOOM ure, ki ste nam jih namenili.
-    Konzorcijskima partnerjema, Zavodu MISSS in Središču Rotunda. Brez vaše podpore in znanja nam ne bi uspelo izpeljati kvalitetnih izobraževanj.
-    Hvala tudi vsem podjetjem, ki ste našim udeležencem zastavila izzive oziroma ste odprtih rok sprejela naš Karierni avtobus.
-    Velik hvala tudi vsem, ki ste ostali neimenovani (avtorji gradiv, predavatelji, moderatorji, delodajalci itd). Tudi vaš delček predstavlja ogromen doprinos h kvalitetno izpeljanemu projektu.

Končno poročilo je dostopno na povezavi: http://www.talentiran.si/images/2021/NKR/Nefiks-karierne-resitve-Letno-porocilo-2020-2021.pdf

 

2020 NKR logo all5 nalozbo rgb

 

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00