fbpx
Kako kljub koroni ostati vesel?

| Aktualni dogodki

Mladinski center Vič in SMC Rakovnik pripravljata v soboto, 12. marca, onilne večer za mlade na katerem bodo z gosti spregovorili o veselju v vseh njegovih dimenzijah in ali je v teh časih sploh možno biti vesel.

 

Veselje bi moralo biti del osebne izkaznice mladih – a to na žalost pogosto ni. Mladi vedno več govorijo o (duševnih) stiskah, pritiskih in strahovih. Po drugi strani je tukaj še korona, ki vsemu doda še dodatno breme in na obraze mladih riše žalost in skrbi.

Kot gostje se jim bodo pridružili:
– Simona in Matjaž Kosi, zakonca, ki preko Misticizma – (Facebook strani) širita smeh, sprostitev in veselje,
– br. Luka Modic, kapucin, ki s svojim preprostim življenjem in zabavnimi prigodami pričuje o duhovni dimenziji veselja.

2022 NEFIKS MCV kako kljub koroni vabilo

Program:
19.15 zbiranje in uvodna animacija
19.30 pričevanje gostov in pogovor z njimi
21.00 zaključek

Dogodku se lahko priključite na tej povezavi: https://us02web.zoom.us/j/83384016455?pwd=TTVJZnpIRW92U3haVkE1UEJlNitSUT09
Passcode: vesel

Online večer za mlade bo potekal preko aplikacije ZOOM.

*Večer organizirata MC Vič in SMC Rakovnik. V primeru kakršnih koli vprašanj v povezavi z večerom, se lahko obrnete na mladinske delavce v obeh mladinskih centrih ali pa pišete na mc.vic@nefiks.si.
**Za potrebe poročanja financerju in informiranja javnosti o dogodku bomo naredili tudi sliko zaslona. V kolikor se ne želite pojaviti na sliki, ugasnite kamero. Na sliki se lahko pojavi tudi vaše ime, v kolikor tega ne želite, spremenite pojavno ime v vaš vzdevek.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00