fbpx
Šola za mlade vplivneže z Nikom Škrlecem

| Aktualno

Ste se kdaj vprašali, kako bi bilo postati eden od vplivnežev na družbenih omrežjih

Še bolje – kako bi bilo, če bi lahko družbena omrežja izkoristili za doseganje pozitivnih sprememb?

Focus - društvo za sonaraven razvoj v okviru projekta "Our Food. Our Future" (Futr za jutr) spodbuja ravno k ustvarjanju dobrih vsebin o temah, ki so pomembne za našo družbo in planet. 

Če se želite tega naučiti tudi sami, si rezervirajte 1. in 2. junij 2022 ter se nam pridružite na brezplačni šoli za mlade vplivneže

Na njej boste spoznali Nika Škrleca, igralca, TV-voditelja in ustvarjalca spletnih vsebin, ki ima v rokavu marsikateri trik za uspešne kampanje na spletu!

In ne samo to: Nik Škrlec bo vse svoje trike dva junijska popoldneva ekskluzivno delil z vami ter vam pomagal ustvariti kar najboljšo kampanjo. Z njo se boste lahko potegovali za potovanje v španiji ali Italiji, na katerem boste znanje še dodatno preizkusili v praksi.

Več informacij in prijavnico najdete na spletni strani dogodka.  


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00