fbpx
[Prejeli smo] Vabilo na zaključni dogodek projekta Culture Youth Lab

| Prejeli smo

Zavod Bob je partnerska organizacija v mednarodnem projektu Culture Youth Lab, v okviru katerega bo med 15. in 17. septembrom 2022 potekal zaključni dogodek v Španiji, v San Sebastianu.


Projekt je naslavljal presečišče (formalnega in neformalnega) izobraževanja in kulture. Pri tem je bil fokus na aktivaciji in emancipaciji mladih z uporabo kreativnih procesov. Tekom projekta smo ustvarili tri intelektualne rezultate: 1. Zbornik dobrih praks, 2. Metodološki priročnik, 3. Evalvacijski priročnik.

Nefiks 2022 san sebastian 2

Glavni namen dogodka je predstavitev rezultatov projekta in mreženje. Trenutno iščemo 1–2 udeleženki_ca dogodka iz Slovenije, ki delujeta na področju izobrževanja in/ali kulture ter ju zanima uporaba kreativnih procesov za aktivacijo in emancipacijo mladih. Prijave zbiramo do četrtka, 25. avgusta na tej povezavi.

Kriti so: stroški nočitve (2 nočitvi v hostlu v središču mesta v eno- ali dvopostelnji sobi), stroški prehrane in stroški potovanja v vrednosti do 275 eur. Projekt je financiran preko Erasmus+ sheme.

Nefiks 2022 san sebastian


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00