fbpx
[Prejeli smo] Vabilo - Strokovni posvet o konverzivni terapiji

| Prejeli smo

Spoštovani!

Vljudno vas vabimo na enodnevni strokovni posvet Zatiranje nenormativnosti: strokovni posvet o konverzivni terapiji, ki ga organizira socialnovarstveni program Svetovanja in samopomoči Društva informacijski center Legebitra. Posvet bo potekal v petek, 7. 10. 2022, med 9.00 in 15.30 v projekcijski dvorani Mestnega muzeja Ljubljana (Gosposka 15, 1000 Ljubljana).

 

Posvet je namenjen predvsem strokovnjakinjam_om, ki delajo z ljudmi, seveda pa so dobrodošle_i tudi vse_i ostale_i zainteresirane_i posameznice_ki.

Udeležba na posvetu je brezplačna, potrebna pa je prijava na tej povezavi. Podrobnejše informacije o dogodku prejmete na e-mail naslov, ki ste ga posredovali v prijavnici.

Okvirni urnik in tematski sklopi

2022 Nefiks Strok ovni posvet o konverzivni terapiji

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!

Ekipa programa Svetovanje in samopomoč

Društvo kulturno, informacijsko in svetovalno središče Legebitra


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00