fbpx
Pika STOP aplikacija na App Store

| Akademija prostovoljstva

Aplikacija Pika STOP je od sedaj poleg Google Play dostopna tudi na App Store!

Povezava do aplikacije Pika STOP v App Store

Povezava do aplikacije Pika STOP v Google Play

Si prostovoljec ali mladinski delavec? Ti včasih zmanjka idej, katero igro ali dinamiko uporabiti pri delu z mladimi? Na Zavodu Nefiks smo v okviru projekta Akademija prostovoljstva razvili novo aplikacijo za pametne telefone, s katero želimo digitalno podpreti mladinsko delo.

Naša želja od začetka je bila, da razvijemo aplikacijo z dobro bazo iger na enem mestu, ki deluje tudi na področjih, kjer ni internetnega dostopa. Z razvojem aplikacije smo želeli skrajšati čas iskanju ustrezne vsebine, ki bo pomagala pri raznolikosti programov prostovoljcev in mladinskih delavcev.

202 Nefiks Pik stop apple

 

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00