fbpx
  • Zavod Nefiks
  • Prejeli smo
  • [Prejeli smo] Festival UNI.MINDS 2022 – za radovedne, inovativne in v prihodnost usmerjene!
[Prejeli smo] Festival UNI.MINDS 2022 – za radovedne, inovativne in v prihodnost usmerjene!

| Prejeli smo

Festival UNI.MINDS 2022 – za radovedne, inovativne in v prihodnost usmerjene!

Vabimo vas na največji slovenski spletni festival za grajenje inovacijske skupnosti in dolgoročnih partnerstev med akademsko sfero in gospodarstvom, ki bo potekal med 8. in 10. novembrom 2022.

Prijave so že odprte!

 

Dogodek letos poteka pod okriljem »Meseca znanosti«, ki ga podpira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in je namenjen najbolj radovednim, inovativnim in v prihodnost usmerjenim podjetjem, raziskovalcem, študentom in odločevalcem.

Industriji bo ponudil vpogled v tehnologije in strokovno znanje raziskovalcev Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru in Univerze na Primorskem. Da bi bolje razumeli skupne potrebe, pa bodo tudi raziskovalci dobili vpogled v izzive, s katerimi se sooča industrija. Vse to z namenom vzpostavitve močnih in učinkovitih partnerstev in da #inoviramoskupaj


Glavni organizatorji festivala so Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani, Služba za prenos znanja in tehnologij Univerze v Mariboru in Center za razvoj in prenos znanja Univerze na Primorskem. Soorganizatorja dogodka sta SPIRIT in Ljubljanski univerzitetni inkubator. Letos pa z nami sodelujejo tudi EIT Hubi Slovenija – EIT Health, EIT Food, EIT Manufacturing, EIT Raw Materials in EIT Urban Mobility. Glavni partner dogodka je farmacevtska družba Lek.

Festival bo potekal v kombinaciji slovenskega in angleškega jezika, potekal pa bo na spletni platformi Hubilo.

Celoten program in brezplačna vstopnica sta že na voljo na naslednji povezavi: https://events.hubilo.com/uniminds-2022/register

Za več informacij obiščite https://ppz.uni-lj.si/uni-minds/ ali nam pišite na gospodarstvo@uni-lj.si


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00