fbpx
Nefiks karierni avtobus

| Zaposlovanje

? 4. novembra organiziramo karierni avtobus, ki nas bo tokrat popeljali čez mejo na ogled podjetja, ki ga opišejo naslednje besede: čokolada, trajnost in Fair trade!

2022 nefiks karierni avtobus fb november

S kariernim avtobusom ? bomo obiskali enega izmed najboljših in najbolj inovativnih izdelovalcev čokolad na svetu Zotter Schokolade ?(https://www.zotter.at/). Zotter Schokolade je tudi eden izmed najbolj trajnostnih podjetij v Avstriji po katerem se zgledujejo tudi številna druga podjetja in je tudi eno od podjetij, ki zaposlujejo ti. poklice prihodnosti.
V podjetju si bomo ogledali njihov proces izdelovanja čokolade, predstavili pa nam bodo tudi, kako pri njih zasledujejo trajnost in upravičujejo naziv Fair trade podjetja. ?

⌛️ Predvidena časovnica
8:00 Odhod iz Ljubljane
11:00 Ogled podjetja Zotter Schokolade
14:30 Postanek v Mariboru in srečanje s kadrovikom*
18:00 Predviden prihod v Ljubljano
*Ko bo srečanje s kadrovikom potrjeno, vam sporočimo več informacij za katero podjetje gre

? Z Nefiks kariernim avtobusom se bomo zapeljali brezplačno do potencialnih delodajalcev in koristnih nasvetov na tvoji karierni poti. ? Avtobus bo iz Ljubljane odpeljal ob 8. ure zjutraj in se nazaj vrnil okoli 18. ure zvečer, udeležence pa bomo pobirali tudi po poti.


Udeleženci bodo na poti dobili tudi:
? praktična navodila, kako se predstaviti delodajalcem
? priložnost za karierni posvet

Na avtobus ste vabljeni vsi mladi od 15. do vključno 29. leta starosti, različnih izobrazbenih profilov. Prispevek na udeleženca: 15 € (v ceno je vključen prevoz, vstopnina v muzej čokolade ter preprost prigrizek).

Prijave zbiramo do 1. 11. oz. do zasedbe prostih mest na tej povezavi ? https://app.nefiks.si/activity/1731
V primeru kakršnih koli težav s prijavo nam piši na nefiks@nefiks.si ?


ℹ️ Udeleženci boste vse potrebne informacije v zvezi s potekom dogodka prejeli najkasneje 3. 11. 2022.


⭐️ Aktivnost sofinancira Urad RS za mladino. ⭐️


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00