fbpx
[Prejeli smo] Trening za krepitev samozavesti

| Prejeli smo

Trening za krepitev samozavesti je praktičen trening, namenjen osebam, ki si želijo postati bolj jasne v komunikaciji ter povezane v medsebojnih odnosih. 

Namenjen je iskanju notranjega ravnovesja skozi neposredno delo na sebi in v skupini. Udeleženci se na treningu naučijo bolje razumeti svoja vedenja, čustva, prepričanja in pričakovanja ter pridobijo izkušnjo usklajevanja z drugimi. Poudarja se asertivno vedenje kot enakovredno spoštovanje sebe in drugih, kar prispeva k jasnemu in odločnemu izražanju z zavedanjem svojih pravic in odgovornosti do pravic drugih.

Trening poteka kot delo v skupini, saj izkušnje kažejo, da hitreje utrdimo nova vedenja, če prejmemo podporo tistih, ki imajo podobne izkušnje in lažje razumejo okoliščine, v katere smo vpeti.

Kaj pridobiš, če prideš?

  • Boljši vpogled v lastno mišljenje, čustvovanje in vedenje.
  • Odprt in varen prostor, kjer se lahko izraziš.
  • Kavo in sladkarije.
  • Različne tehnike in ideje kako bolje skrbeti zase ob skrbi za druge.
  • Naučiš se reči ne brez slabe vesti, kako reševati konflikte ter kako bolje razumeti sebe in druge.

TKS je izkustven trening namenjen vsem, ki jih veseli delo na sebi, si želijo nadgraditi komunikacijo v odnosih in bi radi spoznali različne tehnike, ki jih pri tem lahko uporabijo.

❄️ KDO? Namenjen je mladim od 20. do 29. leta starosti.
❄️ KJE? Društvo CPM, Trg prekomorskih brigad 1, Ljubljana (3. nadstropje , soba 312).
❄️ KDAJ?
Petek, 24. februar 2023 od 15:00 – 19:00,
sobota, 25. februar 2023 od 9:00 – 18:00,
nedelja, 26. februar 2023 od 9:00 – 16:00.
❄️ PRIJAVA: Prijave sprejemamo do 17. februarja 2023 na nika@cpm-drustvo.si ali na 031-323-573. Število mest je omejeno.
❄️ PLAČILO: Cena Treninga za krepitev samozavesti znaša 75 €. Prosimo, da znesek poravnaš najkasneje do 20. februarja 2023.

Podatki za plačilo:
Naziv: Društvo Center za pomoč mladim
Naslov: Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana
Številka računa: SI56 6100 0001 2829 955, odprt pri Delavski hranilnici d. d.
Sklic: 002020-09
Namen plačila: TKS za ime in priimek (npr. TKS za Janez Novak)

 

Kdo je organizator? ?
Društvo Center za pomoč mladim je organizacija, ki mladim preko različnih izkustvenih programov omogoča odkrivanje, krepitev in podporo pri iskanju potencialov, širjenju socialnih mrež in učinkovitem spoprijemanju z izzivi. Posebno pozornost namenjamo mladim, ki so se znašli v stiski. Pri tem jim nudimo celostno obravnavo.

Izvajamo javni verificirani socialno varstveni program, smo humanitarna organizacija, imamo status NVO v javnem interesu na področju socialnega varstva ter status organizacije v javnem interesu v mladinskem sektorju. Smo valilnica bodočih strokovnih delavk in delavcev.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00