fbpx
Pridružite se skupajsmo.eu akademiji v Ljubljani

| Prejeli smo

Pridružite se nam na brezplačnih poučnih tematskih delavnicah skupajsmo.eu akademije, kjer boste pod vodstvom izkušenih mentorjev udeleženci na zabaven in sproščen način spoznali prvine organizacije dogodkov, ključne elemente odnosov z javnostmi, taktike za uspešno upravljanje profilov družbenih omrežjih in razvili veščine javnega nastopanja.

Kdaj? V sredo in četrtek, 19. in 20. aprila 2023 med 17.00 in 19.15.

Kje? V Pionirskem domu (sreda, Vilharjeva cesta 11) in Hiši Evropske unije (četrtek, Dunajska 20).

Pridružili se nam bodo Petra Aršič, strokovnjakinja za komuniciranje in svetovalka nekdanjega predsednika Boruta Pahorja, Toni Cahunek, igralec, režiser, TV voditelj in novinar, Tamara Simončič iz kreativne agencije LIME 'N' LEMON in Nina Finžgar iz IPM Komunikacij.

Več o skupajsmo.eu akademiji in programu tematskih delavnic si preberite v priponki. Za udeležbo se prijavite na tej povezavi

Za vse dodatne informacije smo na voljo na info@tevefon.si.

Skupajsmo.eu akademija je organizirana pod okriljem Pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji in vseevropske skupnosti skupajsmo.eu.

 

Vir slike: skupajsmo.eu.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00