fbpx
Sejem rabljene kolesarske opreme in čistilna akcija

| Prejeli smo

Informacija o čistilnih akcijah in vabilo na sejem rabljene kolesarske opreme.

Lokalna Oš Oskar Kovačič organizira kolesarski sejem. Kako bo vse skupaj izgledalo?

Med 8:00 in 10:00 lahko na šolsko igrišče pripeljete vaša stara kolesa (ne nujno gorska) in drugo kolesarsko opremo, ter jim na sprejemnem mestu določite prodajno ceno. Imate doma kolesarsko opremo, ki bi jo radi podarili/donirali? Prav tako jo prinesite pod naš šotor, kjer jo bodo lahko obiskovalci brezplačno prevzeli.
Med 10:00 in 14:00 bodo vsa kolesa in oprema na voljo za nakup obiskovalcem (vabljeni na ogled in nakup). Za vso prodajo poskrbi organizacijska ekipa.
Po 14:00 se lahko oglasite in prevzamete neprodano opremo. Manjši dogovorjeni del sredstev prodanih artiklov se nameni šolskemu skladu, ostalo pa seveda dobite vi.
Med 10:00 in 14:00 bo na sejmu prisoten tudi servis Bikehanic. Njihova ekipa bo poskrbela za manjša popravila in drugo svetovanje pri nakupu in prodaje opreme.
Ob 10:00 organiziramo tudi lažjo otroško kolesarsko turo po Oskarjeva pot (prijave obvezne, min starost 10. let).

Na prizorišču pa bomo postavili tudi manjši spretnostni poligon, na katerem se lahko pod našim nadzorom otroci preizkusijo v kolesarskih veščinah.

2023 kolesarski sejem sporocilo600px

ŠD Golovec trails tudi letos organizira delovno akcijo Take care of your trails weekend, ki ji letos priključuje čistilno akcijo po našem ljubem Golovcu. Zbor za obe aktivnosti je ob 9:30 pred hotelom Urban Ring Ljubljana, Dolenjska cesta 242c.

Delovna akcija:
Skupaj bomo uredili traile, ki so trenutno v slabšem stanju. Tako kot vedno pa bomo dodali tudi kakšen nov element, ki bo popestril našo vožnjo po Golovcu. Ohranjamo tradicijo s katero je naš park lahko zrasel, saj vemo, da se traili ne zgradijo sami. Brez vaše pomoči, tudi ni urejenih poti! Vabljeni :) Orodja imamo dovolj. Če želite pa lahko prineste tudi svojega.

Čistilna akcija:
Z veseljem smo se odzvali tudi povabilu k organizaciji čistilne akcije. Na Golovcu še vedno prepogosto opazimo odvržene odpadke, zato bomo tokrat izbrali nekaj delov na južni strani Golovca in jih skupaj očistili v upanju, da taki tudi ostanejo! Poskrbeli bomo za organizacijo čiščenja po skupinah, vrečke ter rokavice.

Tako z delovno, kot tud čisitlno akcijo zaključimo ob 13:30, potem pa bomo poskrbeli za manjšo pogostitev. Več informacij pošljemo prijavljenim.

ZARADI LAŽJE ORGANIZACIJE, PROSIMO ZA PRIJAVO NA DOGODEK PREKO SPODNJEGA OBRAZCA, DO PETKA 14.4.2023.

2023 cistilna akcija600px

Informacije so dostopne tudi na:

https://www.facebook.com/golovectrails
https://www.facebook.com/oskarjevapot
https://www.facebook.com/profile.php?id=100078398040893


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00