fbpx
Coca-Colina priložnost za mlade

| Prejeli smo

Brezplačni program "Coca-Colina priložnost za mlade" vabi s serijo spletnih predavanj za krepitev poslovnih veščin.

Coca-Cola HBC Slovenija v letošnjem letu nadaljuje z izvajanjem programa Coca-Colina priložnost za mlade. Program je namenjen vsem mladim med 18. in 35. letom starosti. Z udeležbo v programu mladi pridobijo dodatna znanja in veščine, s katerimi bodo samozavestneje zagrabili nove karierne in poslovne priložnosti ter se pogumneje soočali z življenjskimi izzivi. Nov cikel spletnih predavanj priznanih strokovnjakov bo na voljo vse do decembra preko platforme Leap Academy.

Program je sestavljen iz treh spletnih modulov, osrednje teme pa so zaposlitev, projektno vodenje, podjetništvo, javno nastopanje in komunikacija. Predavanja izvajajo strokovnjaki:
  • psihologinja Andreja Holsedl: "Kako najti srečo v nenavadnih časih",
  • podjetniški mojster Matija Goljar: "Kako hobi spremeniti v uspešno podjetniško zgodbo",
  • igralec in moderator Toni Cahunek: "Umetnost javnega nastopa".

Teme so skrbno izbrane v skladu z aktualnimi trendi, vsak od treh modulov pa traja približno 45 minut. Vsebine so preprosto dostopne na spletu, čas poslušanja pa lahko udeleženci prilagodijo svoji razpoložljivosti. Ko udeleženci prisluhnejo vsem trem modulom in odgovorijo na vprašanja po vsakem predavanju, prejmejo potrdilo o opravljenem spletnem programu Coca-Colina priložnost za mlade, ki se samodejno generira ob zaključku izobraževanja.

Cilj programa Coca-Colina priložnost za mlade je razvijati, krepiti in motivirati udeležence za uspeh ter jim pomagati, da postanejo konkurenčnejši na trgu dela. S tem edinstvenim izobraževalnim programom Coca-Cola HBC Slovenija že od leta 2017 pomaga opolnomočiti in izboljšati zaposljivost mladih v Sloveniji. Doslej je bilo v program vključenih skoraj 1000 mladih iz vse Slovenije.

Prijave na letošnji program so mogoče na spletni strani

 

Vir: LEAP Academy


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00