fbpx
Konjesrčni tabori

| Prejeli smo

V okviru Mladih zmajev in v soorganizaciji z AHA zavodom letošnje poletje organizirajo dva poletna konjesrčna tabora.

Na konjesrčnem taboru se bomo družili s konji na vse možne načine, za njih bomo poskrbeli, z njimi izvajali aktivnosti “na tleh”, ki jim lahko rečemo equility (bolj poznan vam je mogoče agility s psi) ter spoznavali konjski svet iz sedla.

Konji so tudi čudoviti zaupniki, podporniki, katerim lahko podelimo svoje dileme, jih “vprašamo za nasvet”, saj nam znajo s svojo telesno govorico odgovoriti na marsikatero vprašanje. V bolj vročih urah se bomo s konji povezovali in se skupaj hladili z vodnimi aktivnostmi, ustvarjali in tkali nova prijateljstva z dvo- in štirinožci.

V avgustu bomo program izvedli dvakrat - Konjesrčni I. in Konjesrčni II

Več o aktivnosti:

  • Konjesrčni I / 7.–11. avgust / AH-A Zavod, Črna vas (za prevoz ni poskrbljeno) / med 8. in 16. uro / 12–15 let / prispevek 188 EUR /prijava
  • Konjesrčni II / 21.–25. avgust / AH-A Zavod, Črna vas (za prevoz ni poskrbljeno) / med 8. in 16. uro / 15–19 let / prispevek 188 EUR / prijava

Za socialno ogrožene je ob predložitvi ustreznega potrdila omogočena brezplačna udeležba.

 

Vir in slika: Mladi zmaji.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00