fbpx
Dobre prakse za delo z ESE prostovoljci

| Aktualno

V okviru srečanja koordinatorjev in mentorjev ESE prostovoljcev, ki je potekalo od 21. do 26. novembra 2023 v Terrassi (Španija), je nastala zbirka dobrih praks, metod in aktivnosti, ki jih organizacije po celi Evropi uporabljamo pri delu z prostovoljci Evropske solidarnostne enote.

 

Srečanje je bilo namenjeno predvsem spoznavanju koordinatorskih, podpornih in gostiteljskih organizacij med seboj, izmenjavi izkušenj ter sklepanju novih partnerstev. Mlade iz Slovenije, ki bi želeli na prostovoljstvo v tujino, lahko sedaj povežemo z organizacijami iz cele Evrope.

Video iz dogodka si ogledate tukaj: https://www.facebook.com/reel/322540053959593

Če te zanima mednarodno prostovoljstvo piši na nefiks@nefiks.si ali se oglasi v MC Vič, kjer lahko dobiš več informacij.

Knjižico lahko preberete tukaj.

terrassa 3

terrassa 2

SL european solidarity corps LOGO CMYK


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00